Amberblokjes; is dat zeep?

Artikel 11 van 16

Amberblokjes; is dat zeep?

Nieuw in onze webshop zijn de handmade Marokkaanse amberblokjes. Meteen kwam de vraag van één van onze verkooppunten ‘is dat zeep’? Nee, het zijn héérlijke amber geurblokjes met de zoete, warme en volle geuren uit het Midden Oosten. Een geur om bij weg te dromen. Misschien ken je de geur wel. Het wordt vaak gebruikt in parfums. Beroemde parfums waar amber in verwerkt is zijn Black Opium van YSL of Chanel 5. Héérlijk!

Leg de blokjes in je badkamer, toilet, in je linnenkast of op een schaaltje op de verwarming en waant je meteen in Mediterraanse gebieden! Zelfs mijn dochter van bijna 14 jaar vindt het heerlijk ruiken. Ouders met tieners snappen dat dit best bijzonder is ;).

De amberblokjes kunnen ook in een aromabrander. Het schraapsel doe je in een bakje met een scheutje water en je huiskamer of yogaruimte ruikt er héérlijk van! De oriëntaalse geur wordt in Marokko en het Midden Oosten al eeuwenlang gebruikt.

De blokjes hebben een prachtige diep roodbruine kleur en zijn 4.5x4x2 cm groot. Je legt ze makkelijk ergens neer zonder dat het opvalt. Het zijn bestsellers in onze conceptstores én in onze webshop en superleuk voor een cadeautje.

De amberblokjes zijn per 2 of per 4 te bestellen voor een aantrekkelijke prijs. 

 

Bekijk alle amberblokjes via: www.annacolours.nl/c-5199371/goedkope-amberblokjes/

 

© 2013 - 2024 AnnaColours | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel