1. Algemeen

Op alle bestellingen bij www.annacolours.nl zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met deze voorwaarden.

2. Prijzen

Alle genoemde prijzen op de website zijn in euro`s, inclusief BTW. Voor elke bestelling berekenen we verzendkosten. Deze zijn standaard 2.50 euro. Bestel je echter voor een totaal bedrag meer dan 50 euro, dan berekenen we géén verzendkosten! Voor bestellingen in Belgie rekenen we 8.75 euro verzendkosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk- en typefouten.

3. Levering

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Mocht het door jou bestelde artikel niet voorradig zijn, dan ontvang je hier zo snel mogelijk na plaatsing van de bestelling bericht van. Als het artikel niet nageleverd kan worden, dan heb je het recht om de gehele bestelling zonder kosten te annuleren.

4. Betaling

Bij AnnaColours kun je vooraf betalen via IDeal, credit card, PayPal of contant bij ophalen. Zodra het totaalbedrag van de bestelling op ons rekeningnummer is bijgeschreven, wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verzonden.

5. Verzenden

We proberen uw bestelling binnen 48 uur op te sturen.

Wij verpakken de artikelen met de grootste zorg voor verzending. Het risico is echter voor de koper. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade of gebreken aan de artikelen door of tijdens verzenden, of voor vertraging tijdens verzenden.

Je kunt de artikelen ook in Amstelveen afhalen op afspraak.

6. Maat- en kleurverschil

Geleverde artikelen kunnen enigszins in kleur of afmeting afwijken van de getoonde artikelen op de website. 

7. Retour

Mocht een artikel onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoen, dan heb je het recht om dit artikel binnen 7 dagen na ontvangst te retourneren. Het artikel moet in dat geval ongebruikt, ongeschonden en goed verpakt worden gezonden naar AnnaColours. Het terugzenden van de geleverde artikelen komt geheel voor rekening en risico van de koper. Het retouradres staat op de uw adressticker. 

Zodra wij het artikel in originele staat retour hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag exclusief verzendkosten retour op je rekening.

8. Klachten/beschadigingen.

Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Heb je een klacht over onze artikelen, kwaliteit, service of iets anders dan horen wij dat graag zodat wij de klacht naar tevredenheid kunnen oplossen. Wij zijn telefonisch bereikbaar maar liever ontvangen wij een e-mail met een duidelijk omschrijving van de klacht en het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent.

Wij reageren zo spoedig mogelijk en maximaal binnen één week.

Beschadigingen aan de producten dienen, binnen 5 dagen na ontvangst, te worden gemeld per e-mail (annacolourswebshop@gmail.com) o.v.v. van productnaam en een duidelijke foto van de beschadiging. Beschadigingen die niet binnen deze termijn worden gemeld, kunnen niet worden behandeld en zijn derhalve voor eigen risico.

9. Privacy

Wanneer je een bestelling plaatst bij AnnaColours dan worden je gegevens opgenomen in ons klantenbestand. Wij zullen deze gegevens vertrouwelijk volgens de privacy wet behandelen. Deze informatie wordt dan ook niet aan derden verstrekt.

10. Copyright

De teksten en afbeeldingen op deze site mogen niet zonder toestemming worden overgenomen.

11. Bedrijfsinformatie

Contactgegevens van AnnaColours zijn te vinden bij contact. 

 

De verzendkosten zijn standaard 2.50 euro per verzending. 

Bij een bestelling boven de 50 euro rekenen we in Nederland géén verzendkosten.

 

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2020 AnnaColours | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren