Naast onze webshop hebben we verschillende verkooppunten in Nederland. Toffe stores om eens naartoe te gaan! Natuurlijk kunt u ook gewoon uw bestelling doen in onze webshop; onze verzendposten zijn maximaal 5.75 euro via PostNL. 

Belangrijk om te weten is dat de meeste Mariabeelden uniek zijn en dat op onze verkooppunten allemaal verschillende beelden staan. Dus mocht u een Mariabeeld willen kopen die op de website staat is het handig om het beeld via de webshop te bestellen. Dan loopt u het beeld niet mis. 

Amstelveen

Onze webshop is in Amstelveen. Als u in de omgeving woont, kunt u altijd per e-mail een afspraak maken om de produkten in Amstelveen op te halen. Bij uw bestelling klikt u op 'afhalen bij winkelier' en dan betaalt u geen verzendkosten. 

 

 

Moon Yoga Club-Bergen NH

In de shop van deze práchtige yogaschool worden vanaf half september 2017 verschillende produkten uit onze webshop verkocht! Ben je dus in Bergen of omgeving dan kun je daar altijd even binnenlopen om de produkten te bekijken.

Het adres is: Prins Hendriklaan 7 in Bergen. 

 

Conceptstore Fairtrade Upgrade in Kamperland-Zeeland

Sinds half september 2019 hebben we een nieuw verkooppunt in Zeeland! We verkopen daar de kleurrijke journals, kaartjes en coin purses van Papaya Art, de Mala's van Mala Spirit, Maria- en engelenbeelden, amber geurblokjes en meer moois. Neem eens een kijkje in deze toffe winkel als je er in de buurt woont. Voor de openingstijden kun je hun website bekijken: www.fairtradeupgrade.shop/

 

 

AnnaColours; webshop met produkten in kleur, stijl en práchtige designs.

We verkopen Mariabeelden, amberblokjes, Mala's, kristal raamhangers en meer moois. 

Bij een bestelling hoger dan 50 euro rekenen we in Nederland geen verzendkosten! 

 

Aanbieding

drielaags roze tiffin € 28,75 € 24,50

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2020 AnnaColours | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren