Naast onze webshop hebben we verschillende verkooppunten in Nederland. Toffe stores om eens naartoe te gaan! Natuurlijk kunt u ook gewoon uw bestelling doen in onze webshop; onze verzendposten zijn maximaal 5.75 euro via PostNL. 

Belangrijk om te weten is dat de meeste Mariabeelden uniek zijn en dat op onze verkooppunten allemaal verschillende beelden staan. Dus mocht u een Mariabeeld willen kopen die op de website staat is het handig om het beeld via de webshop te bestellen. Dan loopt u het beeld niet mis. 

Amstelveen

Onze webshop is in Amstelveen. Als u in de omgeving woont, kunt u altijd per e-mail een afspraak maken om de produkten in Amstelveen op te halen. Bij uw bestelling klikt u op 'afhalen bij winkelier' en dan betaalt u geen verzendkosten. 

Conceptstore Feel your Web-Lisse

Sinds augustus 2016 is conceptstore Feel your Web in Lisse één van onze verkooppunten. We hebben daar een mooie plek waar we onder andere Mariabeelden, Indiase harten, opschrijfboekjes en kleine portemonneetjes van Papaya Art verkopen. Dus wil je onze produkten eens 'live' bekijken, neem dan een kijkje in deze superleuke winkel waar veel webwinkels hun spullen verkopen! www.feelyourweb.nl 

 

Moon Yoga Club-Bergen NH

In de shop van deze práchtige yogaschool worden vanaf half september 2017 verschillende produkten uit onze webshop verkocht! Ben je dus in Bergen of omgeving dan kun je daar altijd even binnenlopen om de produkten te bekijken.

Het adres is: Prins Hendriklaan 7 in Bergen. 

 

Conceptstore Fairtrade Upgrade in Kamperland-Zeeland

Sinds half september 2019 hebben we een nieuw verkooppunt in Zeeland! We verkopen daar de kleurrijke journals, kaartjes en coin purses van Papaya Art, de Mala's van Mala Spirit, Maria- en engelenbeelden, amber geurblokjes en meer moois. Neem eens een kijkje in deze toffe winkel als je er in de buurt woont. Voor de openingstijden kun je hun website bekijken: www.fairtradeupgrade.shop/

 

 

SadiyaColours; bohemian webshop met kleur, stijl en práchtige designs. Contact via: sadiyacolours@gmail.com 

In Nederland rekenen we géén verzendkosten! 

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2020 SadiyaColours | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie