SadiyaColours is een webshop met kleurrijke, liefdevolle produkten met een mooi design. 

We verkopen Mariabeelden, Mala's, Indiase harten, producten van Papaya Art, stationary en meer moois. 

De produkten die we verkopen hebben vaak een betekenis; een mooi verhaal. Ze komen uit alle windstreken van de wereld en zijn overal en nergens ingekocht.  

De Mariabeelden kopen we bijvoorbeeld op marktjes, in aparte winkeltjes, tijdens een vakantie in Italie of Portugal en krijgen we ze van vriendinnen of moeders van onze kinderen. Sinds kort verlopen we ook de mooie beelden van het brocante merk Clayre en Eef. Ze vallen erg in de smaak bij onze klanten! 

Naast de Mariabeelden verkopen we ook produkten van het Amerikaanse merk Papaya Art. Dit merk komt van de Pacific Coast-USA en de produkten met het mooie, kleurrijke design zijn ontworpen door de kunstenares Anahata Katkin. We verkopen opschrijfboekjes, kleine portemonneetjes, wenskaarten en ook de bijzonder mooie drinkflessen. De produkten hebben een práchtig design en zijn erg apart. Op de spulletjes staan mooie (spirituele) quotes als ‘Follow your Bliss’ of ‘You are a Miracle’ op de cover. Erg leuk voor een cadeautje! We zijn fan van dit merk haar creaties passen goed bij SadiyaColours! 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds een jaar verkopen we ook de mooie Indiase hartjes van Imbarro! Onze klanten zijn hier gek op! We verkopen ze aan klanten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Zo leuk! Elk half jaar komt er een nieuwe collectie. Klanten kopen ze voor hun gasten voor hun trouwerij, als bedankje bij een etentje of om aan een boomtak te hangen.

De hartjes hebben op de shopping page gestaan in de Happinez in Nederland én Duitsland. En mensen blijven ze kopen. Spread the love! 

 

Wil je onze kleurrijke, liefdevolle produkten eens 'live' zien, neem dan bijvoorbeeld een kijkje bij onze verkooppunten Feel your Web in Lisse, Moon Yoga Club in Bergen NH of bij SoulSisters in Hattem.  

-----------------------------------------------------------------------------------------

Onze webwinkel is gevestigd in Amstelveen. 

Hou de webshop goed in de gaten want het assortiment verandert regelmatig. 

Samenwerking:

Sinds januari 2016 steunen we de organisatie Free a Girl uit Haarlem. Zij redden jonge meisjes uit bordelen in India en Nepal. Elk jaar doneren we een vast bedrag aan Free a Girl. 

SadiyaColours staat geregistreerd bij de KvK onder nummer 66164117 met BTW nummer NL856422903B01.

Groetjes en veel shop plezier!

team SadiyaColours

SadiyaColours; bohemian webshop met kleur, stijl en práchtige designs. Contact via: sadiyacolours@gmail.com 

In Nederland rekenen we géén verzendkosten! 

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2020 SadiyaColours | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie