Hoe zuivert een raamkristal hanger de lucht?

Artikel 9 van 16

Waarschijnlijk weet je dat edelstenen energie uitstralen en helende krachten kunnen hebben. Elk type edelsteen heeft zijn eigen kleur, kracht en energie. Edelstenen worden al sinds de oudheid gebruikt; ze werden bijvoorbeeld verwerkt in sieraden of werden meegegeven aan strijders om hen te beschermen of moediger te maken.

De bergkristal is een transparante edelsteen en geeft positieve energie; het reinigt, zuivert en versterkt zijn omgeving. Daarom zijn kristal raamhangers fijn om in je woonkamer te hangen. Het  zuivert de lucht en het ziet er ook nog eens mooi uit! Je kunt het natuurlijk ook in je slaapkamer hangen; het zorgt voor een goede nachtrust!

In onze webshop verkopen we kristal raamhangers gecombineerd met bv aquamarijn en amethist. De bergkristal versterkt de werking van andere stenen dus deze combinatie geeft nog meer energie aan de edelstenen.

Een hanger met de amethist zuivert nog beter en helpt tegen negatieve energie. De kristalhanger met aquamarijn zorgt voor een betere communicatie en oprechtheid. Daarnaast zorgt de kristal voor een speels lichteffect in huis waar iedereen blij van wordt.

Bekijk alle zelfgemaakte kristal raamhangers in onze webshop via:

https://www.annacolours.nl/c-3819783/kristal-raamhangers/

© 2013 - 2024 AnnaColours | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel